top of page

Utbildning till
Frigörande trauma-terapeut

Är du terapeut eller önskar arbeta med klienter i en djup form av terapi? Är du privatperson och vill förstå dig själv genom att intensivt arbeta med dig själv under 4 heldagar? Då är denna utbildning något för dig. Under 3  heldagar (8 timmar per dag) kommer vi att arbeta med andningsterapi för att nå ett djupare skikt av oss själva där eventuella trauman och obearbetade känslor kan lösgöras och helas. Metoden har sitt ursprung från frigörande andning och rebirthing, vilka tekniker jag arbetat med sedan mitten av 90-talet och vidareutvecklat utifrån mitt eget arbete med klienter. Utbildningen passar både dig som redan är terapeut och dig som för din personliga utveckling vill ta ett steg djupare in i ditt omedvetna. Observera att du ej får ha eller ha haft psykosproblematik eller bipolaritet. Du får ej heller stå på medicinering såsom medicin för hjärtsjukdom eller psykofarmaka utan att ha rådgjort med din läkare för att kunna delta i utbildningen.

Utbildningen består av steg 1 och 2 där varje steg utgörs av 2 heldagar; 2 på hösten och 2 på våren. Under heldagarna arbetar vi intensivt med andningstekniker, antingen en och en eller i par. För dig som terapeut lär du dig hur du på ett effektivt sätt kan arbeta med klienters djupgående emotionella trauman. Genom att själv gå in i processen frigör du ditt egna inre bagage samt får insikt i vad som är viktigt i rollen som terapeut. Du får effektiva redskap utifrån min egen erfarenhet som terapeut och jag delger mina "hemligheter" och tips utifrån min mångåriga praktik. Vi diskuterar, utifrån övningarna, det mest effektiva och det mest empatiska förhållningssättet och de bästa teknikerna för att arbeta med våra klienter. Jag hyr hela Solkatten, vilket innebär att ingen stör oss under vår process. Det är bara du, dina vänner som deltar i utbildningen och jag under dagar som kommer att bjuda mycket intensivt egenarbete.

Datum för hösten finner du nedan. Datum för våren sätter vi tillsammans när vi ses första gången så ta med din almanacka. De datum som då bestäms gäller, dvs är obligatoriska för diplomering.

Tillsammans är vi medresenärer på denna fantastiska resa som kallas Livet och tillsammans kan vi arbeta för att hjälpa andra att utveckla sitt inre ljus och bearbeta sina innersta trauman. 

Diplomutbildning steg 1
(För att bli diplomerad behöver du både steg 1 och 2. Du har möjlighet att påverka vilka datum vi lägger till vårens steg 2)
Hösten 2023

Datum: 8 oktober och 19 november

Tid: 9-17

Plats: Majorsgatan 8, Solkatten, Göteborg

Early bird pris: 5 000kr vid full betalning senast 15 juli.

Ord pris: 6 000kr

Enstaka heldagar: 3 500kr (ger ej diplomering)

Företag pris: Har du egen firma/AB gäller ovanstående pris + 25% moms.

Max antal deltagare: 6

Anmälan, betalning och villkor: Du anmäler dig genom att betala

2 000kr i anmälningsavgift. Denna avgift betalas ej tillbaka vid avbokning oavsett anledning. Du har som privatperson (ej företag) dock rätt till 14 dagars ångerrätt. Inom 14 dagar efter din anmälan. Härvid måste du avboka via mail samt få ett bekräftelsemail från mig. Anmälningsavgiften betalas då tillbaka inom en vecka.

 

Observera att anmälan därefter är bindande och att du måste ha betalat resterande del av kursen senast 15 september. Betalar du hela beloppet senast 30 juni ges en generös rabatt, se ovan. Delbetalning på 2 eller 4 gånger accepteras. Dock tillkommer en kostnad av 500kr vid delbetalning. Du har möjlighet att avboka kursen senast 15 september, men då utgår en avgift på 2 000kr samt anmälningsavgiften, d v s totalt 4 000kr. Resterande belopp får du tillbaka inom 1 vecka. Vid avbokning under utbildningens gång betalas tyvärr inte några pengar tillbaka oavsett anledning.

Natural Waterfall
bottom of page