top of page

Kurser för privatpersoner

Jag har sedan 1997 arbetat som föreläsare, utbildare och inspiratör världen över för små och stora företagsevenemang och event. Filosofer såsom existentialisterna har varit en stor inspirationskälla för mig som talare. Dessa talar om Livet; där vi står inför frågor som gör skillnad i vårt förhållningssätt till Vardagen. Har en människa en känsla av Mening har hon en upplevelse av förankring i sig själv och livet i sin helhet. Vad denna Mening skall bestå av och hur den kan uttryckas är högst individuellt, men bara att ställa frågan varför hon lever, skapar nya djup i Människan där hon kan finna nya perspektiv på tillvaron och sig själv.

 

Öppna kurser under våren 2024:

** NY ** Kurs i filosofi - Meningen med livet Göteborg

En kurs för dig som både söker allmänbildning och vill diskutera Livets djupare frågor.

Vi går igenom några av filosofi-historiens stora personligheter vilka kan ha betydelse för oss idag när vi funderar kring frågor som "meningen med livet", "vad är min plats I tillvaron?" eller "hur blir jag lycklig och tillfreds?". Genom att gå på upptäcktsfärd genom filosofernas svar kan vi komma närmare oss själva och kanske  finna en väg av större mening och innehåll.

 

Varje måndag ser vi närmare på en eller två stora existentialister, deras biografi och tankar varpå vi bollar dessa tankegångar med dina egna livserfarenheter. Kursens syfte är både en fördjupad allmänbildning och en diskussion om livet utifrån dina egna livssvar. Inga förkunskaper krävs!

* NY* Ockultism & esoteriska rörelser online och live-kurs

Folkuniversitetet i Kungsbacka eller via zoom

3 onsdagar kl 18-20 (28/2, 6/3, 13/3)

Länk till info och bokning här:

 

Sommarkurs 2023

 

 

 

bottom of page