top of page

Camilla Miriam Aliza Uddgren - Biografi

Camilla är hälsopedagog, beteendevetare, fil.mag i religionsvetenskap med inriktning mindfulness och är en eftertraktad talare, coach och artist i Sverige, Europa, USA och Australien sedan 1997. Förutom föreläsningar har Camilla även arbetat med stand-up shower, revyer, manus, coachning och längre utbildningar inom näringslivet.

 

När steppdans, humor och spex blandas med livsvisdom och självupplevda berättelser, har vi den ultimata kompotten för gruppen som vill utvecklas tillsammans och inspireras. Under sina föreläsningar och shower berättar Camilla om sin egen kamp, om vikten av att leva med barnasinnet kvar och våga LEVA. Temat är livsglädje och inspiration och deltagarna garanteras en fartfylld och tankeväckande underhållning som både berör och lockar till skratt.

 

Med Camillas kunskap, skådespelartalang, träffande exempel och slagkraftiga poänger ger hon uppfriskande inspiration och nytändning hos deltagarna.

Hennes sätt att dramatisera sitt budskap där hon växlar mellan gravallvar, livsvisdom, steppdans och musik gör henne till en inspirerande föreläsare, konferencier och underhållare.

 

Som ung vägrade hon acceptera läkarnas dom och kämpade sig fri från en vardag av ständig smärta, rullstol och färdtjänst. Hennes egen kamp som kroniskt sjuk till frisk och levnadsglad ger dig förståelse för att allt är möjligt och inspirerar till stordåd både privat och på jobbet.

 

Camilla är en livgivande kick för deltagarna som bjuds både tårar och skratt i fartfyllda, tankeväckande och spexiga föreläsningar.

 

Uppdragen komponeras utifrån kundens behov och önskemål. Ofta samarbetar hon med musikern Daniel Andersson för att skapa en föreläsning eller utbildning som ger både nytändning, inspiration, glädje och ett djupare budskap; evenemang som passar såväl konferensen, mässan, festen eller kick-off:en.

Kontakt: camilla@uddgren.com

IMG_5598.jpg
IMG_0924.JPG
    bottom of page