top of page
https___www.adlibris.com_se_bok_nar-stja

När Stjärnor Tänds i Natten
 

Min självbiografi gavs ut på Visto förlag i november 2020:

"Jag blev kall. Lämnade inget utrymme för att känna. Känslor fick mig att ramla ner i det mörka hålet. En isig fasad, en gåpåig attityd och en vilja av stål var det enda som kunde få mig att stanna kvar i livet. Jag slogs, stängde av och kämpade för mitt liv.

Polisen berömde mitt lugn och mitt mod. De skrev och skrev utifrån min berättelse. Synade märken, avrivet hår och rivsår. Tog med sig mina krossade hårspännen och min trasiga tröja. Tackade för sig och gick.

Boken är en gripande och stark livsberättelse om hur en flicka utsätts för misshandel och övergrepp genom sin uppväxt. Den skildrar livet med barnets ögon då hon försöker fly känslorna av förnedring och skam genom att prestera och vara duktig.

När hon i tonåren blir fysiskt sjuk och faller ner i svår ångest kommer hon till slut till en vändpunkt.

Vill du bli frisk? frågar läkaren och någonting inom henne brister. Där inleds en lång väg till tillfrisknande då hon gör sig fri från barndomens trauman och vågar långsamt ta steg för steg mot ett annat liv.

Jag vill inte ha ett perfekt, lyckligt liv. Jag vill leva ett sant liv. Ett liv i linje med vad min själ och mitt hjärta längtar efter i varje stund Ett liv där jag i varje stund vågar att älska, även om det gör ont. En människa blir aldrig klar , men hon kan lära sig att såren och Smärtan hon bär på kan leva sida vid sida med den Djupa Glädjen och den Innerliga Kärleken, ibland till och med vara en förutsättning för dessa båda."

"En mycket gripande bok om livet, om människor, om förlåtelse och om det största av allt kärleken."   Daniel Andersson, docent, Göteborgs Universitet

Du kan köpa boken från mig med en personlig dedikation (229kr + frakt) alternativt köpa den i bokhandeln, t ex på Adlibris. Den finns som danskt band, talbok samt som E-bok:

https://www.adlibris.com/se/bok/nar-stjarnor-tands-i-natten-9789178852956

bottom of page